Franchisenemer worden

Gezocht!

Wij zijn tiptoe. Gespecialiseerd in het behandelen van schimmel- en kalknagels. In onze tiptoe kalknagelsalons werken wij met een team van gespecialiseerde kalk- en schimmelnageldeskundigen om elke dag weer mensen blij en gêne-vrij te maken. Door betaalbare en effectieve behandelingen, met plezier uitgevoerd in onze zonnige salons.

Wij zijn op zoek naar (medisch) pedicuren die naast de reguliere pedicure behandelingen ook de tiptoe treatment willen uitvoeren. Hiervoor trainen wij jou uiteraard tot in de puntjes! Daarnaast willen we graag ondernemende en enthousiaste franchisenemers (v/m) ontmoeten die hun eigen tiptoe salon willen gaan runnen. Neem contact op met peter.boeters@tiptoe.eu of bel hem op 06 40 21 22 80. We horen graag van je.

Vakbeurs Pedicure & Beauty in Houten

Wij zijn aanwezig op de vakbeurs Pedicure & Beauty in Houten. Je kunt ons niet missen. Bezoek ons daar, ontvang een leuke tiptoe goodiebag en praat met een van onze enthousiaste medewerkers. Word jij een van onze volgende saloneigenaars of behandelaars? We willen je graag ontmoeten.