Het aanbod van tiptoe

Het aanbod van tiptoe

tiptoe wil graag samenwerken met pedicures die een definitieve oplossing zoeken voor het behandelen van schimmelnagelinfecties van cliënten en die zich verder willen specialiseren in dit vakgebied. Hierna tref je ons aanbod aan.

tiptoe producten

tiptoe naildrops – Nagellotion met werkzame stof gebaseerd op lichaamseigen peptiden.

tiptoe care foam – Verzorgend schuim voor voeten en benen.

tiptoe protect your feet – Antibacteriële verzorgende spray voor schimmelgevoelige voeten.

tiptoe clean your shoes – Antibacteriële spray voor schoenhygiëne.

Antischimmelnagelpakket – Startpakket voor het behandelen van schimmelnagelinfecties. Inhoud: 4 van elk tiptoe product, UREA-crème en nagelborstels.

Trainingen/workshops

training tiptoe specialist
We willen dat de pedicures die werken met onze producten achtergrondinformatie krijgen over (pathogene) schimmels en niet-medicamenteuze behandeling van schimmelnagelinfecties (onychomycosis). Daarnaast besteden we in de training aandacht aan de tiptoe producten (productbestanddelen, werking en toepassing) en het werken met het tiptoe behandelplan. Deze training geeft praktische informatie, tips and tricks en alles over de samenwerking met tiptoe. Voor meer informatie, mail naar backoffice@tiptoe.eu.

Workshop.
Klassikale verdiepingsmodule voor pedicures die meer willen weten over de wereld van schimmelnagelinfecties, de werking van peptiden, de theoretische achtergrond, het werken met de tiptoe producten in de praktijk, het werken met het tiptoe behandelplan en de mogelijkheden om het verdienmodel van een pedicurepraktijk te verbeteren. Docenten zijn o.a. onze medisch microbioloog/schimmelexpert en onze vakdocent met praktijkervaring.

Opmaken behandelplannen

In de training tiptoe specialist en in de workshop besteden we aandacht aan het tiptoe behandelplan. Wanneer je als pedicure de analyse hebt gedaan, leg je je advies bij voorkeur vast in een dergelijk behandelplan. Door gebruik te maken van het tiptoe behandelplan vergroot je de behandeltrouwheid van je cliënt. tiptoe biedt je de unieke mogelijkheid om het behandelplan voor jouw cliënt op te maken.

tiptoe marketing

Hoe krijg je cliënten met schimmelnagels. Hoe informeer je ze? Hoe zorg je er voor dat je je kunt onderscheiden als tiptoe specialist of expert? Bij tiptoe hebben we marketingexpertise in huis en hebben we ruime ervaring met het benaderen van cliënten in deze specifieke markt. Onze ondersteuning op dit vlak is maatwerk en bespreken we graag met je op basis van jouw specifieke behoeften.