Succesverhalen

Graag vertellen onze klanten over de resultaten van hun kalknagel behandeling bij tiptoe en de speciale tiptoe producten. Lees, en kijk vooral, hier!

“Al meer dan 20 jaar had ik last van kalknagels. Ik ben er thuis mee besmet. Mijn ouders hadden het allebei. Ik ben toen het begon bij de dermatoloog geweest en de medicijnen sloegen niet aan. De kuur was ook nog eens schadelijk had ik begrepen en het viel toen wel mee met de infectie. Niet wetende dat het over mijn hele linkervoet zou verspreiden. Op een gegeven moment had ik het geaccepteerd dat er geen genezing was en probeerde met zelf vijlen en gelnagels de boel zo goed als kon te maskeren. Toen ik zag dat ook mijn rechtervoet na meer dan 20 jaar ook besmet raakte, moest ik iets doen. Via google kwam ik bij de website van tiptoe uit. Toen ik bij Peter binnenkwam voelde ik me meteen op mijn gemak. Dit terwijl ik me 20 jaar lang vreselijk had geschaamd voor mijn voeten. Ik vond de aandoening afschuwelijk. Hij stelde een behandeling voor en legde duidelijk uit wat ik steeds moest doen. En ook wat vooral niet te doen. Binnen een jaar tijd ben ik er zo goed als helemaal vanaf. Vooral de combinatie van de pactbehandeling, het druppelen en de kuur heeft heel erg goed geholpen. Het is echt een wonder. Nu nog wachten tot het laatste stukje weg is en dan ben ik na 20 jaar eindelijk verlost! Ik had dit nooit gedacht dat dit ooit nog zou gebeuren! De dag waarop ik met open schoenen over straat kan, gaat echt de vlag uit en dat allemaal dankzij de deskundige behandelingen van Peter.”

Ik heb al vanaf dat ik 11 jaar oud ben problemen met mijn huid.
Sinds ik aan mijn Kalknagels wordt geholpen heb ik die problemen niet meer. Vaak jeukten mijn voeten zo erg dat ik er in de nacht wakker van werd. Nu ben ik bijna 30 jaar oud en eindelijk heb ik die problemen niet meer. Dit sinds ik aan mijn Kalknagels wordt geholpen.

Vaak had ik zwemmers exceem.
Tiptoe vertelde mij dat het exceem wordt veroorzaakt door mijn Kalknagels. Sinds ik de Pact Behandeling aan het doen ben heb ik hier geen last meer van. Mijn huid is rustig, ik heb geen jeuk meer, geen velletjes aan mijn voeten. En geen huid kapot tussen de tenen. Ik ben heel blij hiermee!! Bedankt!

Een uitspraak
“Als ik van de sauna terug kom dan wil ik mij altijd schoon voelen, helaas kijk ik dan naar de schimmelnagels en helaas voelt het dan niet zo dat ik mij helemaal schoon voel… Nu ik de Pact behandeling volg en ik een behandeling heb gehad voel ik mij wel schoon, immers zijn de nagels schoon aan het terug groeien.”

Ik heb al 25 jaar last van een kalknagel aan mijn rechter duim. Doordat ik ging vijlen raakte ook de linker duim besmet. Tiptoe bood snelle service en ik kon direct behandeld worden met de PACT-methode. Al na een paar weken begonnen de nagels weer schoon uit te groeien.

”Een jaar of zestig geleden liep ik tijdens een schoolvoetbaltoernooi op te kleine geleende voetbalschoenen. Ik had geen voetbalschoenen en ze kwamen juist een mannetje te kort. Het gevolg: zeer pijnlijke voeten en zwaar beschadigde teennagels. Na een tijdje vielen die nagels gewoon af. Toen moet de schimmel hebben toegeslagen. Of was het tijdens het douchen na het sporten als ik op mijn blote voeten op de vloer stond?
Hoe dan ook, jarenlang probeerde ik op allerlei manieren van die vervelende kalknagels af te komen. Ik ging naar een podoloog, ik raadpleegde een dermatoloog, ik bracht een bezoek aan de huisarts, smeerde met de bekende producten die in de reclame voorbijkomen, maar niets hielp. Ik kwam er gelukkig ook bijtijds achter dat de middeltjes die ik geslikt had niet bepaald gezond waren. Ik had me haast bij het onvermijdelijke neergelegd toen ik op internet het duidelijke verhaal van ‘tiptoe’ las. Ik dacht: ik ga nog een keer een poging wagen. Hoe is het nu na een aantal behandelingen? De PAKT-therapie die pijnloos is, gaat met speciaal licht de schimmel te lijf en slaat goed aan. Maar je moet er ook zelf thuis aan werken, je best ervoor doen. Want de schimmel zit in je sokken, je schoenen, tussen je tenen en in je huid. En de besmettelijkheid is groot. Dat betekent nauwgezet elke dag insmeren en de voorgeschreven regels van ‘tiptoe’ opvolgen. Dat is niet moeilijk. Maar je moet het wel dóén.
Ik ben blij als ik zie hoe zich nu nieuwe schone nagels ontwikkelen. En dat na zoveel jaren”