Open een tiptoe praktijk

Word jij dé schimmel- en kalknagelexpert in jouw eigen regio?

In een tiptoe praktijk doen we uitsluitend kalk- en schimmelnagelbehandelingen. Je kunt ons gerust als de echte expert beschouwen. Onze cliënten krijgen de effectieve tiptoe treatment; een serie behandelingen gecombineerd met een aantal producten uit onze tiptoe productlijn. Deze zijn evidence based en op basis van jarenlange ervaring en wetenschappelijke onderbouwing.

We bieden (medisch) pedicures de mogelijkheid om een eigen tiptoe praktijk te openen. Het is uiteraard ook mogelijk om je bestaande pedicurebedrijf te transformeren naar een tiptoe praktijk. Je wordt dé tiptoe expert in jouw regio. Je specialiseert je volledig in de behandeling van schimmel- en kalknagels. Dit betekent dat je hét expertisecentrum wordt op het gebied van schimmel- en kalknagels. Niet alleen voor je cliënten, maar ook voor pedicures en huisartsen. Je werkt niet alleen volgens het tiptoe behandelplan, met de tiptoe producten en de aan tiptoe verbonden arts, maar ook met de pact-therapie om je behandeling nog effectiever te maken.

Kortom: de complete tiptoe treatment. Je kunt daarnaast werken met de uitgebreide schimmelonderzoeken van het laboratorium. Door het werken met de PACT-Therapie wordt niet alleen je werk fysiek minder belastend, maar creëer je ook een uitstekend verdienmodel. tiptoe ondersteunt je met (vervolg)opleidingen, backofficewerkzaamheden, inkoopvoordelen en marketing en leadgeneratie gericht op deze specifieke cliëntengroep. Daarnaast helpen we je met het efficiënt inrichten van je bedrijfsvoering.

Een eigen tiptoe praktijk? Wat voor jou?

Voor het openen van zelfstandige tiptoe praktijken zoeken we pedicures met het volgende profiel:

  • Je hebt ervaring als pedicure of in een soortgelijk beroep;
  • Je bent een echte vakman- of vrouw. Je hebt passie voor je vak. Je wil je cliënten helpen met een doelgerichte behandeling die hen bevrijdt van schimmelnagelinfecties en huidinfecties op de voet. Dit doe je door je volledig te specialiseren als tiptoe expert. Je wil jezelf continu blijven ontwikkelen op dit vakgebied;
  • Je hebt sociale vaardigheden en bent een echte klantenbinder;
  • Je bent een aanpakker. Je hebt een hands on-mentaliteit;
  • Je bent zelf het gezicht van jouw tiptoe praktijk. Zowel binnen als buiten de praktijk;
  • Je hebt de volledige focus op je tiptoe praktijk. Je bent ondernemend: de schoorsteen van je eigen onderneming moet immers ook roken. Je hebt cijfermatig inzicht en kunt je eigen (en andermans) werkzaamheden managen;
  • Je bent bereid te investeren (tijd/geld) in het opzetten van je eigen tiptoe praktijk. Je praktijkruimte is op en top tiptoe. Als je cliënt binnenkomt, weet hij of zij gewoon dat het klopt;
  • Je vind het leuk om samen te werken met andere tiptoe experts en met de mensen van het tiptoe team. Je begrijpt de meerwaarde van deze samenwerking voor iedereen en uiteraard voor je eigen onderneming.

Werk je nu in loondienst? Dan is het goed om je het volgende te realiseren. Als tiptoe expert behandel jij zelf je cliënten. Je dag deel je effectief in. Realiseer je dat een werkweek als tiptoe expert iets anders betekent dan een werkweek in loondienst. Als je in loondienst werkt, word je voor ieder gewerkt uur betaald. Als je voor jezelf werkt, is dat niet zo. Dan ben je immers niet alleen bezig met je werkzaamheden als tiptoe expert, maar ook met klussen die bij het ondernemerschap horen. Je moet je praktijkruimte schoonhouden, je bedrijfsadministratie bijhouden, promotiewerkzaamheden doen om aan nieuwe cliënten te komen, je vakkennis bijhouden en je producten bestellen. Er komt veel meer bij kijken dan je wellicht op het eerste gezicht denkt.

Gelukkig kan tiptoe je werk uit handen nemen. Daar zijn we op ingericht.

Geïnteresseerd? We vertellen je graag meer

Wil je meer weten? We informeren je graag. Dit doen we stap voor stap. De eerste stap is contact opnemen met ons. Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.

Wil je recht op het doel af? Dat kan ook. Contactpersoon is Carlo van Rienen, carlo.van.rienen@tiptoe.eu, 06-57930689. Bel of e-mail hem gerust.