tiptoe producten

Gepatenteerde en medische producten

De producten van tiptoe zijn gepatenteerd in Europa, Verenigde Staten en Canada. tiptoe ontwikkelde nieuwe producttoepassingen gebaseerd op de lichaamseigen stof peptide en gericht op het bestrijden van schimmelnagelinfecties. Deze toepassingen zijn in een jarenlange testfase wetenschappelijk getest op 1.500 personen. De test leverde een positieve score van meer dan 88% in effectiviteit in behandelingssucces. Alle testresultaten worden in wetenschappelijke publicaties (o.a. via Pubmed) en in de loop van 2023 voor het publiek toegankelijk.

De tiptoe producten zijn géén cosmetisch product, maar geregistreerd als medisch hulpmiddel. Medische hulpmiddelen moeten voldoen aan wettelijke eisen die gelden in de hele Europese Unie (EU). Pas als een medisch hulpmiddel aan die eisen voldoet, mag een fabrikant het op de markt aanbieden.

Hiermee is tiptoe uniek in de markt van schimmelnagelproducten; door het patent en de medisch kwalificatie, tonen we aan dat onze producten de schimmels daadwerkelijk bestrijden. We zijn hier best een beetje trots op. Maar belangrijker is dat we Nederland van hun schimmelnagels af kunnen helpen.

Onze producten

tiptoe producten zijn heldere, kleurloze en geurloze vloeistoffen voorzien van een vernevelaar, pipet of doseerpomp die het aanbrengen vergemakkelijken. tiptoe producten bevatten geen conserveermiddelen en parfum. De bestanddelen zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Met tiptoe naildrops val je de schimmel direct op de nagel aan. Dit is een nagellotion met werkzame stof gebaseerd op lichaamseigen aminozuren. Combineer tiptoe naildrops voor een optimaal resultaat met tiptoe clean your shoes, een hygiënespray die schimmels vakkundig weert en doodt. Naast droge schoenen is een goede verzorging van je voeten natuurlijk ook belangrijk.

Gebruik daarvoor tiptoe protect your feet, een hygiënespray speciaal voor de voeten die 100% veilig desinfecteert. Deze is speciaal bedoeld voor na het sporten, zwembad, sauna of – in zijn algemeenheid – of een situatie waarbij je het gevoel hebt dat het niet echt schoon is (bijvoorbeeld bowlingschoenen). Met tiptoe care foam leg je een beschermend laagje over de huid dat schimmel uit de omgeving blokkeert. Dit schuim kun je dagelijks gebruiken na het douchen. Met tiptoe dry your shoes droog je heel eenvoudig je schoenen, elke dag weer. Vieze geurtjes verdwijnen en al je schoenen worden weer droog en bacterievrij.

De producten hebben de volgende consumentadviesprijzen (incl. btw):

  • tiptoe naildrops 10 mL – Nagellotion met werkzame stof gebaseerd op lichaamseigen aminozuren, met een gebruiksduur van circa 1 maand (EUR 49,95);
  • tiptoe care foam 100mL – Verzorgend schuim voor voeten en benen (EUR 19,95);
  • tiptoe protect your feet 75mL – Antibacteriële verzorgende spray voor schimmelgevoelige voeten (EUR 19,95);
  • tiptoe clean your shoes 75 mL – Antibacteriële spray voor schoenhygiëne (EUR 19,95);
  • tiptoe dry your shoes – Schoenendroger voor drogen en reinigen van schoenen (EUR 109,95)

Om als pedicure te kunnen werken met de producten van tiptoe moet je eerst de online training doen.