Word erkend tiptoe specialist

Word erkend tiptoe specialist

Als erkend tiptoe specialist kun je aan je eigen cliënten een oplossing bieden voor het behandelen van schimmel- en kalknagels in de meest voorkomende gevallen. Dit kan gewoon als onderdeel van je bestaande pedicurebedrijf. Je mag werken volgens het tiptoe behandelplan, met de tiptoe producten en met het online consult van de aan tiptoe verbonden arts voor medicinale behandeling.

Om erkend tiptoe specialist te worden moet je éérst de eenmalige opleiding erkend tiptoe specialist volgen. Jouw aanpak als erkend tiptoe specialist is in eerste instantie gebaseerd op kennis van schimmels (fungi), schimmelnagels (onychomycose) en schimmelnagelinfecties (onychomycosis). Uiteraard kun je deze kennis ook vertalen naar de praktijk en weet je alles over de werking en de toepassing van de tiptoe producten. Onze tiptoe specialisten hebben niet alleen kennis van zaken, maar kunnen dit in het intakegesprek en daarna ook overbrengen op hun cliënten.

Daarnaast werk je volgens het behandelplan van tiptoe. In het behandelplan staat de diagnose, het aantal besmette nagels en de classificatie van de klachten. Daarnaast staat in het behandelplan de specifieke behandeling die wordt ingezet voor de cliënt. Voor jou en je cliënt is het behandelplan ook een leidraad voor het gehele behandeltraject. Door gebruik te maken van het tiptoe behandelplan vergroot je de therapietrouwheid van je cliënt.

Met het opstellen van het behandelplan werk je samen met tiptoe. Daarnaast kun je terugvallen op onze helpdesk voor vaktechnische vragen of een second opinion. Onze tiptoe experts kunnen jouw cliënten helpen wanneer er extra expertise gevraagd wordt.

Wil je erkend tiptoe specialist worden? Dan dien je hiervoor wel eerst een eenmalige opleiding te volgen.