Workshop tiptoe specialist

Workshop tiptoe specialist

Naast de online training die nodig is om te kunnen starten met tiptoe, hebben we gemerkt dat veel (medisch) pedicures méér willen weten over het effectief behandelen van schimmelnagelinfecties. Deze informatie bieden we je graag aan.

In een klassikale en praktijkgerichte workshop vertellen we meer over de wereld van schimmelnagelinfecties, de werking van peptiden, de theoretische achtergrond, het werken met de tiptoe producten in de praktijk, het werken met het tiptoe behandelplan en de mogelijkheden om het verdienmodel van een pedicurepraktijk te verbeteren.

De documentatie voor de workshop wordt je niet vooraf toegestuurd. De workshop is zeer praktijkgericht, maar er is ook de gelegenheid om al je vragen te stellen over schimmels in het algemeen (funghi) en niet-medicamenteuze behandeling van schimmelnagelinfecties (onychomycosis) en de behandeling daarvan in jouw praktijk. Ook ná de workshop kun je met praktijkgerichte vragen bij ons terecht via onze helpdesk. Je hoeft niets mee te nemen. Tiptoe zorgt voor lesmateriaal en schrijfgerei. Voor de koffie, thee, fris en de lunch wordt gezorgd.

De wetenschappelijke achtergrond van de informatie in de opleiding wordt geborgd door onze medisch microbioloog Carlo Brouwer, werkzaam in mycologie (onderzoek naar schimmels en gisten). Vakdocent Peter Boeters is in 2016 begonnen met zijn eigen praktijk voor behandeling van schimmel- en kalknagels. Hij traint en begeleid tiptoe specialisten, waarbij de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk centraal staat.

 

Specificaties

Opleidingsinstituut tiptoe academy
Naam Workshop tiptoe specialist
Type training Klassikaal
Docenten Vakdocent / Microbioloog/schimmelexpert
Duur 6 uur (incl. pauzes, lunch)
Prijs opleiding EUR 99,50 incl. btw
Locatie lesdag De Roskam Houten
Plein 25
3991 DL Houten
Accredatie Géén accredatiepunten
Vooropleiding Vanaf basisopleiding pedicure
Datum 11 november 2023, van 10:00u tot ca. 14:00u
Voorwaarden Gaat alleen door bij voldoende animo

 

Inschrijving/aanmelding

    Geslacht

    Gegevens factuuradres

    Ik heb interesse in de workshop tiptoe specialist. Neem contact met me op.

    Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden van tiptoe academy.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.