De tiptoe productlijn

Gepatenteerde en medische producten

De producten van tiptoe zijn gepatenteerd in Europa, de Verenigde Staten en Canada. tiptoe ontwikkelde nieuwe producttoepassingen gebaseerd op de lichaamseigen stof peptide en gericht op het bestrijden van schimmelnagelinfecties.

De tiptoe producten zijn géén cosmetisch product, maar geregistreerd als medisch hulpmiddel. Hiermee is tiptoe uniek in de markt. Door het patent en de wetenschappelijke onderbouwing tonen we aan dat onze producten de schimmels daadwerkelijk bestrijden. Zo helpen we heel Nederland van hun kalk- en schimmelnagels af.

De tiptoe productlijn

De tiptoe productlijn bestaat uit vier producten. Het zijn heldere, kleurloze en geurloze vloeistoffen voorzien van een vernevelaar, pipet of doseerpomp die het aanbrengen vergemakkelijken. De tiptoe producten bevatten geen conserveermiddelen en parfum. De bestanddelen zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Met tiptoe naildrops val je de schimmel direct op de nagel aan. Dit is een nagellotion met werkzame stof gebaseerd op lichaamseigen peptiden. Combineer tiptoe naildrops voor een optimaal resultaat met tiptoe clean your shoes, een hygiënespray die schimmels vakkundig remt in de groei en voorkomt dat je opnieuw wordt besmet. Naast droge schoenen is een goede verzorging van je voeten natuurlijk ook belangrijk.

Gebruik daarvoor tiptoe protect your feet, een hygiënespray speciaal voor de voeten die 100% veilig desinfecteert. Deze is speciaal bedoeld voor na het sporten, zwembad of sauna. Met tiptoe care foam leg je een beschermend laagje over de huid dat schimmel uit de omgeving blokkeert. Dit schuim kun je dagelijks gebruiken na het douchen.

De producten hebben de volgende consumentadviesprijzen (inclusief btw):

    • tiptoe naildrops 10 mL (bijsluiter) – Nagellotion met werkzame stof gebaseerd op lichaamseigen aminozuren, met een gebruiksduur van circa 1 maand (EUR 64,95);
    • tiptoe care foam 100mL (bijsluiter) – Verzorgend schuim voor voeten en benen (EUR 32,50);
    • tiptoe protect your feet 75mL (bijsluiter) – Antibacteriële verzorgende spray voor schimmelgevoelige voeten (EUR 29,95);
    • tiptoe clean your shoes 75 mL (bijsluiter) – Antibacteriële spray voor schoenhygiëne (EUR 29,95);

    Om als pedicure te kunnen werken met de producten, klik hieronder op de button en vul het contactformulier in.