Samenwerking met tiptoe

Help jij Nederland van hun kalknagels af?

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft weleens een kalknagel of schimmelnagel. Jong, oud, man of vrouw; het kan iedereen gebeuren. Soms heb je ze aan de nagels van je handen, maar meestal aan die van je voeten. Deze worden dan ook zorgvuldig weggestopt en voor het oog verborgen. Zonde! Free those feet!

Wij willen zo veel mogelijk mensen in Nederland van hun kalknagels afhelpen. Doe jij mee? Dat kan heel eenvoudig en gewoon in je eigen pedicuresalon, met onze revolutionaire tiptoe treatment. Die bestaat uit een aantal zeer effectieve producten met natuurlijke en gepatenteerde peptides. We vertellen je er hier graag meer over.

De tiptoe treatment. Een revolutionaire aanpak voor de behandeling van kalknagels.

In samenwerking met gerenommeerde universiteiten is onderzoek gedaan naar een oplossing om schimmels en gisten te bestrijden. Hieruit ontwikkelde tiptoe een peptide die verbluffende resultaten laat zien in de behandeling van kalknagels. Deze peptide biedt een duurzame oplossing voor het voorkomen van infecties en stimuleert het natuurlijke afweermechanisme van de huid tegen invloeden van buitenaf. Ons product is wetenschappelijk getest en haalt een zeer hoge werkzaamheid. Daarbij is het volkomen natuurlijk, onschadelijk voor mens en milieu, en is het gepatenteerd, gevalideerd, en geregistreerd als medisch hulpmiddel. Een nieuwe behandeling met een product dat zeer effectief en veilig is, en dat zonder recept kan worden gebruikt.

We werken graag samen met (medisch) pedicures die een definitieve oplossing zoeken voor het behandelen van schimmelnagelinfecties van cliënten en die zich verder willen specialiseren in dit vakgebied. Help jij ook mee om Nederland van hun kalknagels af te krijgen? Meld je dan aan om onze producten te kunnen bestellen. We maken samen een behandelplan voor je cliënten en daarna kun jij snel aan de slag met het behandelen. Veel succes!