Samenwerking met tiptoe

Help jij Nederland van hun kalknagels af?

We hebben ruim 6 jaar ervaring als schimmel- en kalknagelspecialist in onze eigen tiptoe praktijken. Ooit gestart door Peter Boeters, voorheen de kalknagelkoning. Wil je meer weten over de achtergrond van tiptoe en onze founder Peter Boeters, lees dan gerust dit artikel.

Ons tiptoe treatment is evidence based. De producten zijn gepatenteerd in Europa, Verenigde Staten en Canada. tiptoe ontwikkelde nieuwe product-toepassingen gericht op het bestrijden van schimmelnagelinfecties. Deze toepassingen zijn wetenschappelijk getest op 1.500 personen en leverde een positieve score van meer dan 88% in effectiviteit in behandelingssucces.

De tiptoe producten zijn géén cosmetisch product, maar geregistreerd als medisch hulpmiddel. Medische hulpmiddelen moeten voldoen aan wettelijke eisen die gelden in de hele Europese Unie (EU). Pas als een medisch hulpmiddel aan die eisen voldoet, mag een fabrikant het op de markt aanbieden.

Hiermee is tiptoe uniek in de markt van schimmelnagelproducten; door het patent en de medisch kwalificatie, tonen we aan dat onze producten de schimmels daadwerkelijk bestrijden. We zijn hier best een beetje trots op. Maar belangrijker is dat we Nederland van hun schimmelnagels af kunnen helpen.

We werken graag samen met pedicures die een definitieve oplossing zoeken voor het behandelen van schimmelnagelinfecties van cliënten en die zich verder willen specialiseren in dit vakgebied. Help jij ook mee om Nederland van hun kalknagels af te krijgen? Dat kan gewoon in je eigen pedicurebedrijf als ‘tiptoe specialist’ of – een stapje verder – met het opzetten van een expertisecentrum voor behandeling van schimmel- en kalknagels.

Hierna tref je de 2 mogelijkheden voor samenwerking met tiptoe.

Schimmel- en kalknagelspecialist

Je wordt tiptoe specialist en integreert dit in je eigen pedicurebedrijf. Dit betekent dat je aan je eigen cliënten een oplossing kunt bieden voor het behandelen van schimmel- en kalknagels in de meest voorkomende gevallen. Je mag werken met de tiptoe producten en volgens het tiptoe behandelplan. Je positioneert je als specialist op het gebied van het bestrijden schimmelnagels.

Jouw aanpak als tiptoe specialist is in eerste instantie gebaseerd op kennis van schimmels (fungi), schimmelnagels (onychomycose) en schimmelnagelinfecties (onychomycosis). Uiteraard kun je deze kennis ook vertalen naar de praktijk en weet je alles over de werking en de toepassing van de tiptoe producten. Onze tiptoe specialisten hebben niet alleen kennis van zaken, maar kunnen dit ook vertalen naar een goed advies en behandelplan voor hun cliënten.

Om te kunnen werken met de tiptoe producten, moet je de training tiptoe specialist hebben gevolgd.

Expertpraktijk voor schimmel- en kalknagels

Wil je een stapje verder gaan? Dat kan. Je opent een eigen tiptoe praktijk (of transformeert je eigen pedicurebedrijf naar een tiptoe praktijk). Je wordt dé tiptoe expert in jouw regio. Je specialiseert je volledig in de behandeling van schimmel- en kalknagels waardoor je een echt expertisecentrum wordt op het gebied van bestrijding van schimmelnagelinfecties. Niet alleen voor je cliënten, maar ook voor pedicures en verwijzers zoals huisartsen. Door eventueel te werken met de PACT-Therapie wordt niet alleen je werk fysiek minder belastend, maar kun je nóg effectiever de schimmelnagelinfecties bestrijden. En mooi meegenomen: je verdienmodel als pedicure wordt er alleen maar interessanter op. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het openen van een expertpraktijk? We informeren je graag.