Samenwerking met tiptoe

Help jij Nederland van hun kalknagels af?

We hebben ruim 6 jaar ervaring als schimmel- en kalknagelspecialist in onze eigen tiptoe praktijken. Ooit gestart door Peter Boeters, voorheen de kalknagelkoning. Wil je meer weten over de achtergrond van tiptoe en onze founder Peter Boeters, lees dan gerust dit artikel. Ons tiptoe treatment is evidence based. Onze tiptoe producten zijn ontwikkeld in samenwerking met een microbioloog en een schimmelinstituut en getest op proefpersonen.

Op basis van reacties van pedicures die graag met onze methodiek en producten willen werken, hebben we besloten om de samenwerking te zoeken met pedicures die een definitieve oplossing zoeken voor het behandelen van schimmelnagelinfecties van cliënten en die zich verder willen specialiseren in dit vakgebied.

Help jij ook mee om Nederland van hun kalknagels af te krijgen? Dat kan gewoon in je eigen pedicurebedrijf als ‘erkend tiptoe specialist’ of – een stapje verder – met het opzetten van een expertisecentrum voor behandeling van schimmel- en kalknagels.

Hierna tref je de 2 mogelijkheden voor samenwerking met tiptoe.

Schimmel- en kalknagelspecialist

Je wordt erkend tiptoe specialist en integreert dit in je eigen pedicurebedrijf. Dit betekent dat je aan je eigen cliënten een oplossing kunt bieden voor het behandelen van schimmel- en kalknagels in de meest voorkomende gevallen. Je mag werken volgens het tiptoe behandelplan, met de tiptoe producten en met het online consult van de aan tiptoe verbonden arts voor medicinale behandeling waar je cliënt, indien gewenst, voor kan kiezen.

Wil je erkend tiptoe specialist worden? Dan dien je hiervoor wel eerst een eenmalige opleiding te volgen.

Praktijk voor schimmel- en kalknagels

Je opent een eigen tiptoe praktijk (of transformeert je eigen pedicurebedrijf naar een tiptoe praktijk). Je wordt dé tiptoe expert in jouw regio. Je specialiseert je volledig in de behandeling van schimmel- en kalknagels. Dit betekent dat je hét expertisecentrum wordt op het gebied van schimmel- en kalknagels. Niet alleen voor je cliënten, maar ook voor pedicures en huisartsen. Je werkt niet alleen volgens het tiptoe behandelplan, met de tiptoe producten en de aan tiptoe verbonden arts, maar ook met de pact-therapie om je behandeling nog effectiever te maken. Kortom: de complete tiptoe treatment. Je kunt daarnaast werken met de uitgebreide schimmelonderzoeken van het laboratorium. Door het werken met de pact-therapie wordt niet alleen je werk fysiek minder belastend, maar creëer je ook een uitstekend verdienmodel. tiptoe ondersteunt je met (vervolg)opleidingen, backofficewerkzaamheden, inkoopvoordelen en marketing gericht op deze specifieke cliëntengroep. Daarnaast helpen we je met het efficiënt inrichten van je bedrijfsvoering.

Lees méér over het openen van een eigen tiptoe praktijk