Gratis intakegesprek

Laden...

Let op:

vestiging Capelle aan den IJssel

Wil je een ‘gratis intakegesprek’ in Capelle aan den IJssel in de avonduren (na 19:00 uur) en overdag op zaterdag? Kies bij ‘medewerker’ voor ‘Peter Boeters’.

vestiging De Lier

Het is nu ook mogelijk om op onze locatie ‘De Lier’ van maandag tot en met vrijdag in te plannen. De praktijk is dan geopend van 08.30 uur tot 14.00 uur (medewerker Monique Wagenaar) en van 14.00 uur tot en met 21.00 uur (medewerker Yvonne Stappers). 

Boek een gratis intakegesprek met een van onze kalknagelspecialisten en ontvang een vrijblijvend advies voor de behandeling van je kalknagels. Alle behandelingen zijn op afspraak en we hebben geen lange wachttijden.

We zijn ook in de avond geopend. Wacht dus niet langer, boek een afspraak en kom langs in een van onze zonnige salons. Dan zorgen wij dat je snel weer onbezorgd met je slippers aan naar buiten kunt.

Let op: tijdens het intakegesprek dienen de nagels vrij te zijn van nagellak, gel-lak, kunstnagels of enig ander obstakel waardoor wij niet de gehele nagel kunnen beoordelen op schimmelnagelinfecties.