Voor- en na foto’s

Resultaat bij meisje van 11 jaar

Verschuif de balk om het resultaat te zien:

Resultaat bij meisje van 7 jaar

Zij heeft kalknagels gekregen nadat zij de schoenen van haar moeder had aangedaan. (Zij vond deze mooi en droeg deze uiteraard alleen “thuis”) normaal gesproken zou er niets aan de hand zijn als de moeder geen kalknagels had. Hierdoor is het kind besmet geraakt met de schimmel.

Ook kinderen vanaf 7 jaar oud mag ik behandelen, de behandelingen zijn pijnloos en allen zonder bijwerkingen.

Het resultaat was al na 4 maanden te zien.

Resultaat na 3 maanden schimmelnagel behandelen


Hierboven zie je de schimmelnagels van één cliënt die circa drie maanden op weg is naar schonere nagels, met behulp van de PACT-Therapie behandelingen.

Resultaat na 5 maanden schimmelnagels behandelenDe schimmelnagels behandeling op de foto in deze blog is wat het resultaat kan zijn na 5 maanden van behandelen. Een behandelingstraject duurt gemiddeld 6 maanden.

Behandelingsduur

Om 6 maanden te wachten totdat je een gezonde nagel hebt kan lang klinken, maar is het eigenlijk niet. Want de behandeling zorgt ervoor dat het nieuw groeiende gedeelte van de nagel gezond is en de oude nagel langzamerhand vergroeid. Omdat een gemiddelde nagelgroei 6 maanden duurt, kan afwijken per persoon, is de behandelingsduur daarop aangepast. Zodra alle behandelingen achter de rug zijn heb je onwaarschijnlijk geen last meer van kalk- en/of schimmelnagels.


Gave huid en van de schimmelnagels af

Bijna niet te geloven, maar toch echt waar. Eén van onze cliënten heeft een geruime tijd bij een dermatoloog gelopen, maar kwam niet van haar klachten af.De cliënt heeft ons benaderd en heeft bij ons de PACT-Therapie behandelingen gevolgd. Door deze stap te zetten heeft cliënt, samen met een relatie van de cliënt een gave huid gekregen en bij beide zijn de schimmelnagels verdwenen. Vele kunnen dit niet geloven, omdat vele maanden dan wel niet jaren met deze klachten rondlopen. Gelukkig kunnen wij u wel voorzien van zichtbaar resultaat.

Het is natuurlijk belangrijk om te weten dat na een succesvolle behandeling je voorzien bent van gezonde nagels en een gave huid, maar ligt de schimmel nog altijd op de loer. Hierdoor raden wij ten alle tijden aan om één keer in het jaar langs te komen voor een controle waarbij direct wordt gekeken of het nog in goede staat is en zo nodig voorzien wij onze cliënten van middelen om her-besmetting te voorkomen.