Interview founder tiptoe: Peter Boeters

Interview founder tiptoe: Peter Boeters

Peter Boeters, voorheen bekend als de Kalknagelkoning, had een droom: zijn lokale vestiging in Capelle aan den IJssel uitbreiden naar een keten in heel Nederland. En zo zijn succesvolle behandelingen voor kalk- en schimmelnagels voor iedereen toegankelijk maken.

Peter: “In mijn praktijk zie ik zoveel mensen die de hoop al hebben opgegeven dat er iets aan hun kalknagels te doen is. Ze schamen zich, durven hun schoenen niet uit te doen. Het geeft enorm veel voldoening om die mensen te helpen. Kleine kinderen of tieners worstelen ook met hun kalknagels. Ze isoleren zichzelf soms en willen niet meer meedoen aan groepsactiviteiten waar ze hun voeten bloot moeten geven. Je begrijpt dat ik dan niet kan wachten om aan de slag te gaan en het probleem voor ze op te lossen.”

“Iedereen probeert weleens een huis-tuin-en-keukenmiddeltje of haalt een product bij de drogist. En wij weten uit ervaring dat die producten niet of nauwelijks werken, ook niet na regelmatig gebruik. Kalk- en schimmelnagels zijn namelijk een hardnekkig probleem.
De beste oplossing, eigenlijk de enige oplossing, is onze zeer effectieve tiptoe treatment. Een serie tailormade behandelingen in een van onze salons, gecombineerd met een aantal thuisproducten uit de tiptoe productlijn. Al onze producten zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en bewezen effectief.“

Peter: “Het werk als kalknagelspecialist levert heel veel waardering op. Daarnaast ben ik heel trots op de resultaten die we boeken bij onze klanten. Kijk maar eens op de website bij de voor en na foto’s, dan sta je versteld. Kun je nagaan hoe die mensen zich voelen nadat ze verlost zijn van hun kalknagels. Een enorme opluchting!”

Wil je van jouw kalknagels af?

Zet de eerste stap en vraag nu een persoonlijk intakegesprek aan met een van onze kalknagelexperts.

Welkom. Schoenen uit en slippers aan!