Voor kinderen

Hey joh, wat vervelend nou. Je hebt een kalknagel!

Je bent niet de enige hoor. Heel veel jongens en meisjes hebben er een. Sommigen doen er wat nagellak op zodat niemand anders het ziet. Maar beter is het natuurlijk om te zorgen dat hij weggaat. Want, leuk is het niet natuurlijk, een kalknagel. Dat snappen wij ook wel. Dus laten we samen aan de slag gaan.

Als je bij ons langs komt, gaan we eerst even goed kijken naar je kalknagel. Daarna maken we een tiptoe plan voor jou, om ervoor te zorgen dat je nagel weer mooi en gezond wordt. We maken ook nog een foto van je nagel. Dan kun je na de behandelingen zelf zien hoe goed het gaat!

Bij het begin van de behandeling gaan we je kalknagel even vijlen met een speciaal apparaatje. Dat doet geen pijn. Daarna doen we er een blauwe gel op. Die moet tien minuten blijven zitten, dan kan hij goed intrekken. Daarna gaat je nagel met de blauwe gel tien minuten onder een speciale lamp. Dit vindt jouw kalknagel helemaal niet leuk, maar wij wel! Want zo gaat hij lekker weg. En weet je wat het mooie is? Het doet helemaal geen pijn! Dus je hoeft echt niet bang te zijn. Neem maar wel lekker een boek of een ipad mee. Dan verveel je je niet.

Heel belangrijk voor kalknagels is het om thuis ook een paar dingen te doen. En ze niet te vergeten! We hebben druppels die je elke dag op je nagel moet doen voordat je gaat slapen. En we hebben een voetenspray voor na het sporten en een schoenenspray. Zo help je mee om je kalknagel te laten verdwijnen en te zorgen dat hij niet meer terugkomt.

Kom je ook een keertje langs in onze tiptoe salon?